HOME
Prima pagina
ECHIPAMENTE
Filtrare / Dedurizare
DE CE KINETICO?
Diferenta "Kinetico"
CARIERA
Impreuna cu H2O
HARTA SITE
La un click distanta
CONTACT
Unde? Cand? Cum?

Dedurizare Kinetico

Filtrare KineticoKinetico Reclama

Click pentru a viziona clipul videoBine ati venit pe site-ul Kinetico Romania!

Acest site nu apartine firmei Kinetico Inc. SUA ci apartine
S.C. H2O International® care a introdus Kinetico in Romania in anul 2001.

In toata aceasta perioada am promovat si distribuit aceste produse cu propriile resurse, fara nici un ajutor din afara. Dupa doi ani bazandu-se pe experienta acumulata de catre H2O International si pe competenta dovedita a personalului S.C. H2O International, DISTRIBUITORUL EXCLUSIV pentru Europa de EST ne-a acordat licenta de FABRICATIE in Romania. Evident valvele de comanda sunt cele produse de catre firma din SUA si care dau caracteristica principala a acestor echipamente.

Acestea sunt echipamente HIDRAULICE, FARA CURENT ELECTRIC, pentru dedurizarea si filtrarea apei pentru uz rezidential, comercial si industrial.

Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie: Tel: 021 320 6500 sau vanzari@h2ofilter.ro

Din ce in ce mai multi oameni inteleg faptul ca un sistem de tratare a apei este o necesitate pentru a aduce apa la un nivel de calitate corespunzatoare consumului uman sau industrial.

Duritatea apei este daunatoare aparatelor electrocasnice, instalatiilor si utilajelor si conduce la consumuri energetice marite cu 25-30%

Sistemele H2O Hidraulice, FARA CURENT ELECTRIC

Aparatele electrocasnice functioneaza mai mult timp si mai eficient. In majoritatea locuintelor boilerul (fie electric, fie pe gaz, sau alti combustibili) este printre cei mai mari consumatori de energie. Apa dura contine calciu si magneziu care se depun pe elementul de incalzire, conducand la cresterea consumului energetic.

Cu ajutorul unui sistem de tratare a apei H2O Hidraulic, fara current electric, veti utiliza mai putin sapun, sampon, detergent de rufe, detergent de vase si astfel veti economisi bani si de asemenea veti scadea cererea de astfel de produse ( reducand energia consumata si poluarea care rezulta din producerea si transportul acestora ). In plus utilizand mai putini detergenti reduceti si nivelul de poluare a apelor reziduale.

Beneficiile totale sunt greu de ignorat: Cu un sistem de tratare a apei H2O hidraulic, ajutati la conservarea resurselor naturale, ajutati la protejarea mediului inconjurator si economisiti bani in acelasi timp.

Site-uri H2O International ®