HOME
Prima pagina
ECHIPAMENTE
Filtrare / Dedurizare
DE CE KINETICO?
Diferenta "Kinetico"
CARIERA
Impreuna cu H2O
HARTA SITE
La un click distanta
CONTACT
Unde? Cand? Cum?

Dedurizare Kinetico

Filtrare KineticoKinetico Reclama

Click pentru a viziona clipul video

Statii de filtrare a apei Kinetico® PF 2000 GAC®

ECHIPAMENTELE KINETICO® AU GARANTIE 3 ANI!!!

Statii de filtrare Kinetico Para Flo Ciclu de autocuratare
(spalare inversa )
Kinetico PF 2000 GAC
Litri apa filtrata
intre spalarile
inverse

1
2
3
4
5
6
7
8

39740
19870
13250
9940
7950
6620
5680
4970
Mediu Filtrant Carbon
Mediu filtrant[ Litri ] 2 x 56
Debit continuu [m3/h] 3
Debit max. [ m3/h ] 4,5
Temp. Min / Max 10 / 35 °C
Presiune Min / Max 3 / 7 bari
NEELECTRIC  NON-STOP - 24/24h 7/7zile  Regenerare Volumetrica  Spalare cu apa dedurizata  Regenerare in contracurent Tancuri [ φ x H ] 330 x 1372 mm
Intrare / Iesire 1" MNPT
Autocuratare:
Debit [ l/min ] 23
Timp [ Min ] 20
Consum Apa [ Litri ] 492

Statiile de filtrare Kinetico ParaFlo sunt PRIMELE si SINGURELE statii de filtrare automate NEELECTRICE, existente pe plan mondial.

De asemenea sunt SINGURELE care se autocurata cu APA FILTRATA. Aceste statii de filtrare sunt compuse din doua coloane cu carbon activat (GAC), conduse de catre o singura valva, care controleaza si regleaza in mod automat ciclurile autocuratare (spalare inversa, clatire rapida) si de lucru.

Valva de comanda este complet hidraulica si NU NECESITA SURSA DE TENSIUNE.

La sistemele Kinetico ParaFlo ambele coloane sunt in lucru. Dupa filtrarea unui volum de apa prestabilit, valva scoate din lucru o coloana si o curata in mod automat cu apa filtrata, furnizata de catre coloana ramasa in lucru. Se asigura astfel apa filtrata 24 de ore din 24.

O alta caracteristica foarte importanta este pornirea autocuratarii in functie de volumul de apa filtrata si NU dupa timp. In acest fel incarcarea carbonului in timpul functionarii este strict controlata si de aceea se inlatura pericolul colmatarii acestuia.

Statiile de filtrare Kinetico ParaFlo se pot autocurata de mai multe ori pe parcursul aceleiasi zile fara a intrerupe furnizarea de apa filtrata catre consumator. Datorita acestei caracteristici calitatea apei filtrate este mult superioara in comparatie cu orice alt sistem de filtrare a apei.

Fiind modulare permit marirea capacitatii sau debitului oricand si oricat va fi nevoie, prin simpla conectare la distribuitoarele de intrare iesire, a altor unitati.

Statiile de filtrare Kinetico PF 2000 GAC sunt utilizate pentru eliminarea gustului, mirosului, si a substantelor organice dizolvate prezente in sursele de apa municipale si industriale.

Carbunele granular activat este fabricat din carbune bitumios atent selectionat, de densitate ridicata, rezistent la transport si la alte operatii mecanice.

Procesul de activare al carbunelui este atent supravegheat pentru a rezulta un produs cu dimensiunea porilor adecvata atat pentru retinerea moleculelor mai mari cat si pentru retinerea moleculelor mai mici de substante organice.

Functia principala a carbunelui granular activat este eliminarea gustului si mirosului neplacute prezente in majoritatea surselor de apa care au fost clorinate.

Carbunele granular activat se utilizeaza si pentru eliminarea clorului liber din apa .

Produsul final este o apa curata, proaspata, care nu contine nici o urma de gust sau miros neplacute.

Pentru a obtine o eficienta optima a carbunelui activat in procesul de adsorbtie este recomandat sa avem o suprafata mare de contact in volum cat mai mic.

Acest lucru este necesar datorita faptului ca raportul de adsorbtie este direct proportional cu cantitatea adsorbita pe mediul filtrant.

Site-uri H2O International ®