HOME
Prima pagina
ECHIPAMENTE
Filtrare / Dedurizare
DE CE KINETICO?
Diferenta "Kinetico"
CARIERA
Impreuna cu H2O
HARTA SITE
La un click distanta
CONTACT
Unde? Cand? Cum?

Dedurizare Kinetico

Filtrare KineticoKinetico Reclama

Click pentru a viziona clipul video

Statii de deferizare a apei Kinetico® PF 100 Birm®

ECHIPAMENTELE KINETICO® AU GARANTIE 3 ANI!!!

Statii de filtrare Kinetico Para Flo Ciclu de autocuratare
(spalare inversa )
Kinetico PF 100 Birm
Litri apa filtrata
intre spalarile
inverse

1
2
3
4
5
6
7
8

6434
3217
2142
1608
1286
1071
915
802
Mediu Filtrant Birm
Mediu filtrant[ Litri ] 2 x 37
Debit continuu [m3/h] 1,6
Debit max. [ m3/h ] 3,4
Temp. Min / Max 10 / 35 °C
Presiune Min / Max 3 / 7 bari
NEELECTRIC  NON-STOP - 24/24h 7/7zile  Regenerare Volumetrica  Spalare cu apa dedurizata  Regenerare in contracurent Tancuri [ φ x H ] 254 x 1372 mm
Intrare / Iesire 1" MNPT
Autocuratare:
Debit [ l/min ] 23
Timp [ Min ] 20
Consum Apa [ Litri ] 454

Statiile de deferizare Kinetico ParaFlo sunt PRIMELE si SINGURELE statii de deferizare sau demanganizare automate NEELECTRICE, existente pe plan mondial.

De asemenea sunt SINGURELE care se autocurata cu APA FILTRATA. Aceste statii de deferizare sunt compuse din doua coloane cu Birm, conduse de catre o singura valva, care controleaza si regleaza in mod automat ciclurile autocuratare (spalare inversa, clatire rapida) si de lucru.

Valva de comanda este complet hidraulica si NU NECESITA SURSA DE TENSIUNE.

La sistemele Kinetico ParaFlo ambele coloane sunt in lucru. Dupa deferizarea unui volum de apa prestabilit, valva scoate din lucru o coloana si o curata in mod automat cu apa deferizata, furnizata de catre coloana ramasa in lucru. Se asigura astfel apa deferizata 24 de ore din 24.

O alta caracteristica foarte importanta este pornirea autocuratarii in functie de volumul de apa deferizata si NU dupa timp. In acest fel incarcarea birmului in timpul functionarii este strict controlata si de aceea se inlatura pericolul colmatarii acestuia.

Statiile de deferizare Kinetico ParaFlo se pot autocurata de mai multe ori pe parcursul aceleiasi zile fara a intrerupe furnizarea de apa deferizata catre consumator. Datorita acestei caracteristici calitatea apei deferizate este mult superioara in comparatie cu orice alt sistem de deferizare a apei.

Fiind modulare permit marirea capacitatii sau debitului oricand si oricat va fi nevoie, prin simpla conectare la distribuitoarele de intrare iesire, a altor unitati.

Statiile de deferizare Kinetico ParaFlo 100 Birm reprezinta o solutie eficienta si economica pentru eliminarea fierului si manganului din apa.

Birmul actioneaza ca un catalizator insolubil, care mareste reactia dintre oxigenul dizolvat si fierul compus. In apa subterana, fierul dizolvat este de obicei, sub forma de bicarbonat feros, cotizand la excesul de dioxid de carbon si nu poate fi filtrat.

Birmul actioneza ca un catalizator intre oxigen si compusii solubili ai fierului, marind reactia de oxidare de la Fe++ la Fe+++ si produce hidroxid feric, care poate fi usor filtrat.

Caracteristicile fizice ale mediului Birm asigura un excelent sistem de filtrare, care este usor de curatat prin spalarea inversa.

Acest mediu este foarte avantajos din punct de vedere economic, in comparatie cu alte metode folosite pentru eliminarea fierului din apa.

Birmul nu necesita produse chimice pentru regenerare, numai periodic necesita o spalare inversa.

Mediul Birm poate fi folosit si pentru eliminarea manganului cu aceeasi fiabilitate ca si in cazul fierului.

Site-uri H2O International ®