HOME
Prima pagina
ECHIPAMENTE
Filtrare / Dedurizare
DE CE KINETICO?
Diferenta "Kinetico"
CARIERA
Impreuna cu H2O
HARTA SITE
La un click distanta
CONTACT
Unde? Cand? Cum?

Dedurizare Kinetico

Filtrare KineticoKinetico Reclama

Click pentru a viziona clipul video

Statii de filtrare a apei Kinetico® PF 2000 Macrolite®

ECHIPAMENTELE KINETICO® AU GARANTIE 3 ANI!!!

Ciclu de autocuratare
(spalare inversa )
Kinetico PF 2000 MAC
Litri apa filtrata
intre spalarile
inverse

1
2
3
4
5
6
7
8

39740
19870
13250
9940
7950
6620
5680
4970
Mediu Filtrant Ceramic - Macrolite
Mediu filtrant[ Litri ] 2 x 42
Debit continuu [m3/h] 2,5
Debit max. [ m3/h ] 3,4
Temp. Min / Max 10 / 35 °C
Presiune Min / Max 3 / 7 bari
NEELECTRIC  NON-STOP - 24/24h 7/7zile  Regenerare Volumetrica  Spalare cu apa dedurizata  Regenerare in contracurent Tancuri [ φ x H ] 330 x 1372 mm
Intrare / Iesire 1" MNPT
Autocuratare:
Debit [ l/min ] 23
Timp [ Min ] 20
Consum Apa [ Litri ] 492

Statiile de filtrare Kinetico ParaFlo sunt PRIMELE si SINGURELE statii de filtrare automate NEELECTRICE, existente pe plan mondial.

De asemenea sunt SINGURELE care se autocurata cu APA FILTRATA. Aceste statii de filtrare sunt compuse din doua coloane cu ceramica (MACROLITE ®), comandate de catre o singura valva, care controleaza si regleaza in mod automat ciclurile autocuratare (spalare inversa, clatire rapida) si de lucru.

Valva de comanda este complet hidraulica si NU NECESITA SURSA DE TENSIUNE.

La sistemele Kinetico ParaFlo ambele coloane sunt in lucru. Dupa filtrarea unui volum de apa prestabilit, valva scoate din lucru o coloana si o curata in mod automat cu apa filtrata, furnizata de catre coloana ramasa in lucru. Se asigura astfel apa filtrata 24 de ore din 24.

O alta caracteristica foarte importanta este pornirea autocuratarii in functie de volumul de apa filtrata si NU dupa timp.

Statiile de filtrare Kinetico ParaFlo se pot autocurata de mai multe ori pe parcursul aceleiasi zile fara a intrerupe furnizarea de apa filtrata catre consumator. Datorita acestei caracteristici calitatea apei filtrate este mult superioara in comparatie cu orice alt sistem de filtrare a apei.

Fiind modulare permit marirea capacitatii sau debitului oricand si oricat va fi nevoie, prin simpla conectare la distribuitoarele de intrare iesire, a altor unitati.

Statiile de filtrare DUPLEX KINETICO ParaFlo Macrolite® reprezinta solutia tratarii apei cu cele mai mici costuri - Macrolite® este mediul de filtrare care nu se schimba NICIODATA

Statiile de filtrare DUPLEX KINETICO ParaFlo Macrolite:

Site-uri H2O International ®