HOME
Prima pagina
ECHIPAMENTE
Filtrare / Dedurizare
DE CE KINETICO?
Diferenta "Kinetico"
CARIERA
Impreuna cu H2O
HARTA SITE
La un click distanta
CONTACT
Unde? Cand? Cum?

Dedurizare Kinetico

Filtrare KineticoKinetico Reclama

Click pentru a viziona clipul video

Statii de dedurizare neelectrice Kinetico® KS2000

ECHIPAMENTELE KINETICO® AU GARANTIE 3 ANI!!!

Date tehnice pentru
Statia de dedurizare model KS2000
Volum de apa dedurizata intre regenerari pentru diferite duritati ale apei utilizate (pentru fiecare tanc)
Debit de lucru: 75l /min
°G Litri
Consumuri la regenerare: 6°G 33800
    - Sare (kg): 6.8 11°G 16900
    - Timp (min): 90 17°G 11267
    - Apa (L): 454 23°G 8450
Litri rasina: 2x71 29°G 6760
Intrare / Iesire: 1" 33°G 5633
Dimensiuni tanc rasina(mm):
330 x 1372 38°G 4829
Dimensiuni tanc saramura(mm):
559 x 915 43°G 4225
Temperatura maxima: 45°C NEELECTRIC  NON-STOP - 24/24h 7/7zile  Regenerare Volumetrica  Spalare cu apa dedurizata  Regenerare in contracurent
Temperatura minima: 5°C
Presiune maxima: 7.5 bar
Presiune minima: 2.5 bar

Statiile de dedurizare Kinetico sunt singurele statii de dedurizare automate NEELECTRICE, existente pe plan mondial.

Toate fazele regenerarii se fac cu APA DEDURIZATA.

Aceste statii de dedurizare sunt compuse din doua coloane cu schimbatori de ioni, conduse de catre o singura valva, care controleaza si regleaza in mod automat ciclurile de regenerare (spalare inversa, spalare cu saramura, clatire lenta, clatire rapida, preparare saramura) si care comuta in mod automat furnizarea de apa dedurizata de pe o coloana pe alta, numai atunci cand este necesar.

Valva de comanda este complet hidraulica si NU NECESITA SURSA DE TENSIUNE.

Datorita acestui fapt, statiile de dedurizare Kinetico pot fi instalate in locuri unde alte echipamente nu pot functiona, functioneaza defectuos sau pot determina aparitia socurilor electrice.
A fost eliminat astfel si riscul de neefectuare a regenerarii in cazul penelor de curent.

Valva de comanda masoara volumul de apa dedurizata consumat, si cand volumul de apa dedurizata programat a fost consumat, comuta in mod automat furnizarea de apa dedurizata pe coloana aflata in stand-by, concomitent cu inceperea procesului de regenerare pentru coloana epuizata. Volumul de apa programat este dependent de duritatea apei.

Aceasta metoda creste eficienta statiei de dedurizare prin mentinerea timpului de regenerare, a consumului de apa si de sare la minimum, dar si la eliminarea costurilor cu electricitatea, conducand la economii insemnate in ceea ce priveste costurile de exploatare suportate de catre beneficiar.

Prin comutarea automata a furnizarii apei dedurizate de la o coloana la alta, statiile de dedurizare Kinetico asigura apa dedurizata 24 de ore din 24, chiar si in timpul regenerarii uneia dintre coloane.

Intretinere minima – doar se adauga sare.

Foarte Important - statiile de dedurizare Kinetico isi prepara saramura cu apa dedurizata, asigurand in acest fel un schimb ionic mult imbunatatit, iar regenerarea rasinii se va face mult mai bine si cu consum de sare mult mai mic decat la sistemele clasice, care isi prepara saramura cu apa nededurizata.

De asemenea REGENERAREA in CONTRACURENT cu apa DEDURIZATA asigura o regenerare mult mai dinamica si mai buna a rasinii, permitand astfel folosirea unor regimuri de lucru intense si un numar de regenerari incomparabil mai mare decat al sistemelor clasice.

Kinetico - Water System

Fiind modulare permit marirea capacitatii sau debitului oricand si oricat va fi nevoie, prin simpla conectare la distribuitoarele de intrare iesire, a altor unitati.

Site-uri H2O International ®